. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Botrány Zuglóban: Fideszes képviselők ajánlották a volt szocialista jelölt-troll Lévait
2018-03-07 15:51:10
Botrány Zuglóban: Fideszes képviselők ajánlották a volt szocialista jelölt-troll Lévait

Botrány Zuglóban: Fideszes képviselők ajánlották a volt szocialista jelölt-troll Lévait

Zuglóban 2014-ben az MSZP-s Tóth Csaba nyert a baloldali Összefogás színeiben, akkor a fideszes Papcsák Ferencet győzte le. Tóth most is elindul az MSZP–Párbeszéd jelöltjeként a DK támogatásával, a legfőbb ellenfele pedig a fideszes Jelen Tamás. Lévai elindulása nyilván Tóthot gyengíti, hiszen potenciális baloldali szavazókat vihet el.

 

 

„Lévai maga jelezte a helyi választási irodánál, hogy alaposan nézzék át az ajánlásokat (ez amúgy is kötelességük amúgy), és ezt az iroda természetesen meg is tette. Ekkor derült ki, hogy a leadott több mint 600 ajánlás között a többihez képest magas a duplikációk, a kettős aláírások száma” – nyilatkozta a lapnak Komlódi Gábor, aki a helyi választási bizottság MSZP-s delegáltja.

 

Lévai választói között bizony olyannyira beazonosítható választók vannak, hogy a zuglói önkormányzat több fideszes képviselőjének neve is szerepelt a politikus ívein, például Bihary Zoltán fideszes önkormányzati képviselőé, aki el is ismerte, hogy aláírt Lévainak. Bihary azt állítja, hogy ezzel – áttételesen - Lévai kereste meg.

 

Lévai minden megnyilatkozásában tagadta, hogy indulása a Fidesz céljait segítené, hiszen ezzel megosztja az ellenzéki tábort.

 

(forrás: index)

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>