. Ma Tamás napja van.
Egyszerű, de nagyszerű - csomagküldés automatába
2021-01-19 18:16:03
Egyszerű, de nagyszerű - csomagküldés automatába

Egyszerű, de nagyszerű - csomagküldés automatába

Különböző megoldások csomagküldéshez

 

Ahogy a fentiekből kiderült, számos megoldás között válogathatsz, ha küldeményt szeretnél feladni vagy éppen fogadni. Választhatsz háztól házig szolgáltatást, ami kétségkívül egy roppant kényelmes opció. Lakásodat el sem hagyva küldheted el a csomagodat, illetve vehetsz át egyet. Különféle csomagpontok is a rendelkezésedre állnak, melyeket benzinkutakon vagy például újságárusoknál találsz meg. Ha időd nagy részét házon kívül töltöd, és a nyitvatartási időkhöz sincs kedved alkalmazkodni, még mindig akad egy harmadik lehetőség. Kérheted a küldeményedet csomagautomatába is!

 

Csomagküldés csomagautomata segítségével

 

Az automatás csomagküldés igen elterjedt dolog, már számos cégnél választhatjuk ezt az opciót. Előnyei közül kiemelkedik a nagymértékű rugalmasság. Akkor veheted át a csomagodat, amikor csak szeretnéd. Te választhatod ki mind az időt, mind a helyszínt. Országszerte rengeteg automata van elhelyezve, főképp bevásárlóközpontokban találkozhatsz velük. Ezek hétfőtől vasárnapig, reggeltől estig nyitva állnak, így egyszerűen a napirendedhez illesztheted küldeményed átvételét. Az automatás átvétel minden esetben biztonságos, diszkrét módon zajlik, és lehetőséged van bankkártyás fizetésre is. 

 

Mely csomagok esetében ideális az automatás csomagküldés? Főképp a kisebb, illetve a közepes méretű csomagoknál. A fakkok mérete ezekhez igazodik, nagy méretű küldemények nem férnének el bennük. Persze nem egyformán vannak méretezve a fiókok a megfelelő helykihasználás miatt.

 

Mely cégeknél kérhetsz automatás kézbesítést?

 

Az automatás csomagküldés a piacvezető cégeknél még nem elérhető, de a postánál vagy például a FoxPostnál bátran választhatod ezt az opciót. Csomagautomatáik már régóta állnak ügyfeleik rendelkezésére, és minden gond nélkül zajlik velük a csomagküldés és az átvétel. A jövőben nagy valószínűséggel több cégnél lesznek kialakítva csomagautomaták, hiszen egyszerű és szuper megoldást biztosítanak a kézbesítéshez.

 

A feladónak mindössze a megfelelő címzésre kell ügyelnie. Semmiképp sem hiányozhat a feladó és a címzett neve, a település, a címzett pontos címe, illetve az irányítószám. 

 

Automatás kézbesítés megrendelése

 

Csomagautomatába szeretnéd kérni következő küldeményedet? Semmi ördöngösséget nem kell tenned ennek érdekében. Csupán utána kell járnod, hogy vállal-e az általad kiválasztott futárszolgálat automatás kézbesítést. Ha vállal, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni a rendelést, és már meg is vagy! Néhány napon belül átveheted a csomagodat az általad kiválasztott automatából.

További híreink
Koronavírusos lett Dobrev Klára
Az e hét elején országjárásra indult Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője is megfertőződött koronavírussal - derült ki a politikus Faceboo...
2021-03-05 19:03:13, Hírek, Színes Bővebben
Totálkáosz: mitől uralkodhatnak 12 évig, ha még egy oltási rendszert sem tudnak kidolgozni...?
Tegnap délután egy igen kedves orvos barátom felhívott, s elmondta, hogy percenként kapja a betegeitől a hívásokat, azzal a kérdéssel, hogy most mit kell tenniük: hiába l...
2021-03-05 19:03:12, Hírek, Színes Bővebben
Félév után máris léket kapott a Pesti TV
Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője és a tavaly ősszel elindult új kormányközeli, Mészáros Lőrinchez köthető tévécsatorna, a Pesti TV programigazgatója az Origó...
2021-03-04 18:57:08, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A ma bejelentett intézkedések szerint március 8-tól be kell zárniuk a nem létfontosságú árucikkeket árusító üz...
Bővebben >>