. Ma Gedeon napja van.
Ha különlegeset keresel, válaszd a fonott babafészket
2022-09-15 16:27:48
Ha különlegeset keresel, válaszd a fonott babafészket

Ha különlegeset keresel, válaszd a fonott babafészket

Fonott babafészekben, teljes kényelemben
 
A fonott fészek biztonságos és kényelmes a kisbaba számára. A fonatot tépőzárral és megkötőkkel rögzítheted a fészekre, így nem tud kidőlni, vagy leesni róla. A matrac rendkívül komfortos a 4,5 cm-es vastagságnak köszönhetően. A fonott rész pedig 16 cm magas és 10 cm széles. A fonott fészek 80 x 65 cm méretű, ennek köszönhetően a kicsi 24 hónapos koráig használható. A fonat 200 cm hosszú, így a 60 x 120 cm-es, de akár a 70 x 140 cm-es kiságyba is passzol.
 
A fonatot használhatod rácsvédőként vagy falvédőként is. Tehát ha a Babaágynemű bolt webáruház fonott babafészke mellett döntesz, akkor nem szükséges vásárolni külön rácsvédőt is a kiságyba.
 
Fonott rácsvédő a teljes védelem érdekében
 
Nem is gondolnád, hogy milyen hamar mozgásba lendül a kisbabád. Kezdetben csak háton fekszik, és oldalt fekvésben is ki kell támasztani a kis hátát, de nagyon gyorsan eljön az az idő, amikor megfordul és aztán perdül-fordul a kiságyban. Ezért rendkívül fontos, hogy biztonságos kuckóvá alakítsuk a kiságyát. Ezt könnyen megtehetjük a fonott rácsvédő segítségével, melyet stabilan rögzíthetsz a rácsokhoz. A fonott babafészek meggátolja a sérüléseket, így nem kell aggódnod, hogy beüti a fejét az ágy rácsába, vagy beszorul a keze vagy a lába két rács közé.
 
Mivel a baba bőrével közvetlenül érintkezik, ezért kizárólag ÖKO-TEX minősítésű, bababarát textilből készültet érdemes választani, mert a kicsik bőre érzékeny, könnyen bőrirritáció alakulhat ki náluk.
 
Csodás kiegészítője a babaszobának
 
A pihe-puha fonatok csodás színekben pompáznak, vagyis nemcsak óvják a csöppségek fejét a sérülésektől, hanem hangulatossá és egyedivé varázsolják a kiságyat. Olyan nagy a színválaszték, hogy mindenki megtalálja azt az árnyalatot, amelyik a legjobban illik a baba szobájába. Az innovatív fonott rácsvédő személyre is szabható a színek tetszés szerinti megválasztásával és kombinálásával.
 
Ha a rácsos kiságyat leváltja az ifjúsági ágy, akkor kényelmes falvédőként funkcionálhat a puha fonat. Béleltté és kuckóssá teszi a gyermek ágyát. Össze is lehet tekerni párnává. Igazi multifunkciós darab, ami elkíséri a gyermekedet újszülöttkorától egészen felnőttkoráig. Tehát amikor fonott babafészket vagy rácsvédőt vásárolsz, akkor ne csupán 1-2 évre gondolj, hanem hosszú évekre.
További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati m...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
Bővebben >>