. Ma Vilma napja van.
Hogyan tartható tisztán és szépen a sneaker?
2021-10-23 07:34:40
Hogyan tartható tisztán és szépen a sneaker?

Hogyan tartható tisztán és szépen a sneaker?

Ha Te is úgy érzed, hogy nehézséget okoz, hogy a sportcipődet mindig ragyogó állapotban tartsd, akkor ezt a cikket neked szántuk!

 

A sneakerek tisztítása és ápolása

 

Ahogy minden cipő esetén, úgy a márkás sneakerek kapcsán is rendkívül fontos, hogy azokat folyamatosan ápoljuk és próbáljuk meg tisztán tartani. Szerencsére azonban manapság számos lehetőségünk van, hogy ezt könnyedén megtegyük. De vajon hogyan és mivel is tehetjük meg mindezt?

 

Milyen lehetőségünk van szépen és tisztán tartani a sneakerünket?

 

A True to Sole tisztítószerei között számos változatot találhatunk, amelyek segítségünkre lesznek a mindennapos ápolás során. A sneakerek legnagyobb problémája - főként a világosabb színállásoknál - a könnyű koszolódás. A sárosabb és esősebb őszi időszakban ráadásul mindez még fokozódik is. Nyáron még sokkal kevesebbet kell azzal foglalkozni, hogy valami ráragadt a cipőre, a sáros, latyakos évszakokban azonban ez már sokkal nehezebb. 

 

Ebben nyújt segítséget például a Crep Protect Wipes, ami egy hatdarabos tisztítókendő, fémfedeles dobozban. Ha Te is ismered azt az érzést, hogy alig lépsz ki az utcára, de már mehetnél is vissza letörölni a cipődet, akkor ez a termék remek megoldás a problémádra. Ilyenkor elegendő a táskából elővenni egy ilyen nedves kendőt, amivel pillanatok alatt tisztává tudod varázsolni kedvenc sportcipődet. Ennek köszönhetően többé nem kell sehol foltos sneakerrel megjelenned. 

 

Ha pedig arra vágysz, hogy a cipőd mindig ragyogjon, akkor kifejezetten jó megoldás lehet a Crep Protect impregnáló spray, ami egy láthatatlan réteget képezve védi meg a beázásról és az olajos foltoktól. A termék ráadásul biológiailag is lebomlik, 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A csomag tartalmaz továbbá két darab illatosítót is, aminek köszönhetően a szagok miatt sem kell többé aggódnod.

 

Használatához mindössze annyit kell tenned, hogy a sneakeredet alaposan lemosod és megtisztítod, majd rázd fel a sprayt. Utána nagyjából 20 centiméteres távolságból fújd rá a sportcipődre, amit a tartós hatás érdekében két rétegben is megtehetsz. Ezt követően hagyd megszáradni, és már mehetsz is benne vásárolni vagy megenni egy finom pizzát a barátokkal. 

 

Ha pedig van egy ismerősöd, aki hatalmas sneakerhead, akkor meglepheted nyugodtan egy Crep Protect Ultimate Gift Pack csomaggal is, amitől minden cipője ragyogni fog. A szett tartalmaz mindent, amire az ápoláshoz és a tisztán tartáshoz szüksége van. Tökéletes választás karácsonyi meglepetésnek is!

További híreink
Most éppen már megint elbontanák a Nyugati téri felüljárót
A Nyugati pályaudvar mellett húzódó negyvenéves felüljáró sorsa régóta vitakérdés, sokan egy meghaladott szemlélet emlékét látják benne, és az elbontása mellett foglalna...
2021-12-01 19:49:34, Hírek, Színes Bővebben
Váratlan döntés: mégsem vétózza mega főváros az atlétikai vb-t
Nagy port kavart Magyarországon az Orbán-kormány bejelentése, miszerint Budapesten nyit campust a kínai Fudan Egyetem. Ennek ellenére mégsem vétózza meg Budapest vezetése...
2021-12-01 19:49:29, Hírek, Színes Bővebben
Közel egymilliárdot kapott a pártalapításra készülő Gattyán György cége a NER-től
Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, pártot alapítana és indulna a 2022-es országgyűlési választásokon Gattyán György. Most pedig kiderült, hogy korábban egy Rogánhoz...
2021-11-28 14:37:15, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Közel egy éve segíti napi hat órában a mentők munkáját önkéntesként a fővárosi éjszakai élet egyik legmegosztó...
Bővebben >>