. Ma Auguszta napja van.
Így valósulhat meg az automata spot kereskedés!
2022-04-22 11:08:47
Így valósulhat meg az automata spot kereskedés!

Így valósulhat meg az automata spot kereskedés!

Van elég időnk a kereskedéshez?

 

Ha még nem döntöttük el, hogy miként szeretnénk lebonyolítani a piaci adásvételeinket, meg kell vizsgálnunk, hogy milyen szabad erőforrásokkal rendelkezünk. A régimódi részvénypiacokkal szemben a kriptovaluta esetén szó szerint megállás nélkül dolgoznak a brókerek. Ezt egy ember nagyon nehézkesen tudná csak lekövetni. Pláne segítség nélkül. 

 

A valutákkal való kereskedelem során így nagyon hosszú időszakokban nem lenne rálátásunk a tőzsdei folyamatokra. Ezekben az időablakokban rengeteg pénzt veszíthetünk, illetve jelentős mértékű haszontól eshetünk el. Itt kerülhetnek szóba az automata kereskedő robotok, hiszen ezek a programok éjszaka sem alszanak. A fent bemutatott hátrányokat hatékonyan képesek kivédeni.

 

Ismerjük meg a működésüket!

 

Ha beprogramozzuk a Tradensea kereskedő spot botját, az úgy hajthat végre eladásokat vagy vásárlásokat, mintha csak mi ülnénk a számítógép mögött, és mi magunk vezényelnénk le a saját kezünkkel ezeket a tranzakciókat. 

 

Hogyan lehetséges ez? Mi is előre felállított szabályok szerint kereskedünk, ezt a szisztémát beprogramozhatjuk a kereskedő szoftverbe, így minket másolva fog működni. Az így vezérelt adásvételek száma szerencsére korlátlan. Ráadásul rendkívül gyorsan képesek reagálni ezek az eszközök. 

 

Nem kell mindent kockára tennünk!

 

A kereskedési szabályrendszerünk kiépítése közben arra is vigyáznunk kell, nehogy túl nagy arányú veszteség érjen bennünket. Ennek érdekében meghatározhatjuk, hogy a befektetésre szánt pénzünk hány százalékát használja a spot bot a működése közben. Ezt a beépített limit funkciók használatával tudjuk elérni. 

 

Ha ez nem lenne elég, még úgynevezett GAP-eket is be tudunk állítani. Ezekkel azt tudjuk meghatározni, hogy milyen árfolyamablakban szeretnénk passzívak maradni a kereskedéseinket illetően. Ilyenkor nem adunk ki konkrét tranzakciós utasításokat. A limitek csak abban fognak segíteni nekünk, hogy ne menjenek végbe tranzakciók a beállított árfolyamszintek mellett.

 

Mit tudunk még beállítani a spot botoknál?

 

Mindenképpen érdemes megemlítenünk még a trailing up, illetve a trailing down beállítási lehetőségeket. Ezen funkciók segítségével könnyedén lekövethetjük a kisebb és nagyobb tőzsdei mozgásokat. Ezen adatok elemzésében is segítenek majd, hiszen szükségtelenné válik a manuálisan elvégzett információrögzítés. Ha élni szeretnénk eme előnyökkel, nincs más dolgunk, mint bekapcsolni ezeket a lehetőségeket.

 

Ha csak befektetni szeretnénk a pénzünket, de távol áll tőlünk az aktív kereskedés, akkor is hasznot húzhatunk a spot botokból. Ilyenkor csak vételi pontokat kell megadnunk, és az eladást már magunk végezhetjük a Hodl stratégia szerint. Így tényleg kijelenthető, hogy ezek a kereskedő szoftverek bárkinek ajánlhatóak.

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Színes Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>