. Ma György napja van.
Ismerje meg a legújabb világítástechnikai eszközt, a LED világítást!
2021-04-15 13:24:32
Ismerje meg a legújabb világítástechnikai eszközt, a LED világítást!

Ismerje meg a legújabb világítástechnikai eszközt, a LED világítást!

A világítástechnikai eszközök piacát nagyban átveszi ezen technológia, hiszen sokkal költséghatékonyabb és energiatakarékosabb más megoldásokkal szemben. Legyen szó sima LED izzóról, LED szalagokról, fényfüzérről, lámpásról vagy LED reflektorról, minden esetben jobban jár, ha ilyen jellegű világítástechnológiai megoldást szerez be otthonába.

 

A LED, mint elsődleges világítástechnikai eszköz

 

A LED világítástechnikai eszközök térnyerése tagadhatatlan, ma már kezdi felváltani a hagyományos izzókat és teljes mértékben átvenni a helyüket nem csak a háztartásokban, de a vállalkozások világában is. A LED legnagyobb előnye, hogy sokkal hosszabb élettartammal rendelkezik hagyományos társával szemben - ugyan ehhez szükséges minőségi LED izzót vásárolni.

 

Felépítésének köszönhetően kevésbé sérülékeny, nem melegszik túl, így sokkal kevesebbszer szükséges lecserélni azt és újabb darabokat vásárolni. 

 

Nem érzékeny a kapcsolgatásra sem, valamint felkapcsolást követően egyből teljes erejével világít, így nincs bemelegedési ideje. Villogásmentesen működik, így nem bántja a szemet és nem okoz fejfájást sem, sokkal komfortosabb általa az adott helyiségben tartózkodni.

 

Energiatakarékos voltának és hosszabb élettartamának köszönhetően - ami a hagyományos izzókénál akár 50x nagyobb is lehet - sokkal költséghatékonyabb megoldással kínálhatnak összességében a LED eszközök. 

 

Milyen LED eszközökkel találkozhat?

 

Mindemellett három különböző színhőmérséklet közül válogathat, így megvásárolhatja a természetes fényű, a hideg vagy meleg színvilággal rendelkező darabokat egyaránt. Mindezt a szoba jellegétől függően válogathatja össze. Míg konyhában, dolgozószobában a hideg fehér árnyalatok az ideálisak, addig a hálószobában a meleg fehér árnyalatok a kényelmesebbek. Nem bocsát ki továbbá UV fényt sem, így nem vonzza magához a bosszantó szúnyogokat, lepkéket vagy egyéb rovarokat. 

 

Kültéri világítás esetében is kifejezetten előnyös a LED használata, hiszen a téli hidegre is kevésbé érzékeny. A LED szalagok is kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen sokoldalúan és kreatívan felhasználhatók, mindamellett, hogy könnyen és különleges szakértelem nélkül felszerelhetők és beüzemelhetők.

 

LED szalagok segítségével megvilágíthatja a lépcsőfokokat, a konyhapultot vagy kiemelheti az üzlet kirakatát egyaránt. A LED megoldások tekintetében vásárolhat függő vagy álló, falra szerelhető vagy plafonra tehető, leszúrható vagy mozgásérzékelő kültéri világítástechnikai eszközt egyaránt. 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>