. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Ismét hódít a fehér fürdőszoba
2021-10-26 11:53:12
Ismét hódít a fehér fürdőszoba

Ismét hódít a fehér fürdőszoba

Fehérnek nevezik annak a felületnek a „színét”, amely a fény teljes spektrumát változatlanul veri vissza. Ha az összes színt összekevernénk, lényegében ugyanúgy fehéret kapnánk eredményül. Mi, hétköznapi emberek persze használjuk a fehér szín kifejezést rengeteg esetben: a tej fehér, és van még a tejfehér megnevezés is. A hó hófehér. Vagy piszkos is lehet, és így létezik a piszkosfehér szavunk is.

 

Sokunknak egyből a tisztaságot, az ártatlanságot jelképezi a fehér. Talán ezért is lett az orvosok, az egészségügyi dolgozók ruházatának fő színe vagy a menyasszonyok és az elsőbálozók ruhájának hagyományos színe is.

 

Megunhatatlan fehér árnyalatok, alakzatok és formák

 

A béke fehér zászlajának liliomfehér árnyalata rettentő jól mutathat lakásunk nagyon sok helyiségében is. Igazán ideális választás, hiszen a fehér térben kiválóan tudnak minták, harsányabb színek vagy színkeverékek érvényesülni. Különösen igaz ez a fürdőszoba színvilágára is.

 

Érdemes legalább egy kicsit eljátszadoznunk egy fehér fürdőszoba kialakításának gondolatával, és megtervezni egy ilyet. Persze ne a régimódi hentesboltra emlékeztető, teljesen hófehér csempeözönre gondoljunk ekkor. A fehérnek ugyanis rengeteg árnyalata létezik, nem is beszélve a például a Csempehegyeknél kapható változatos alakú fürdőszoba csempékről: hexagon, háromszög, kör vagy pikkely, trapéz, paralelogramma formák vagy azok a csodálatos 3D dekorok!

 

Szinte érezzük a habfürdő illatát

 

Napjainkban már inkább az jelenti a legnagyobb nehézséget, mikor új fürdőszobánk burkolatát vagy a régi fürdőszobánk átalakítását tervezzük, hogy a sok csodálatos és inspiráló termék közül ki tudjuk választani a megfelelőt. Hiszen, mint a Csempehegyek oldalán is tapasztalhatjuk, hosszú órákat fogunk majd eltölteni a szebbnél szebb és csábítóbbnál csábítóbb fürdőszoba csempe termékeket és a fürdőszoba képeket nézegetve.

 

Le se tudjuk venni a szemünket ezekről a hívogató belsőkről. Már szinte oda is képzeljük magunkat az illatos habfürdővel teletöltött kellemesen meleg vízbe vagy gőzölgő zuhanykabinba.

 

Matt vagy fényes fehér csempéből készüljön a fürdőszoba burkolata?

 

Ma, amikor a mintás és a famintás vagy akár a beton hatású járólapok rendkívül népszerű burkolóanyagok, nem is csodálkozhatunk azon, hogy a fehér fürdőszoba ismét egyre népszerűbbé válik. Hiszen ezek a nagyon karakteres járólapok csak letisztult falfelületekkel tudnak igazán optimális hatást kelteni és érvényesülni.

 

Még ma is a fényes fehér csempe a népszerűbb. Ezeket könnyebb tisztán tartani, és mivel a fényt visszatükrözik, a teret is nagyobbnak érezzük miattuk. Ám a matt fehér csempéket se írjuk le! Igazán meleg és otthonos hatásúak, és rendkívül modernné varázsolhatják a fürdőszoba hangulatát.

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>