. Ma Ulrik napja van.
Kinek jó az óriás webtárhelycsomag?
2022-06-15 12:41:00
Kinek jó az óriás webtárhelycsomag?

Kinek jó az óriás webtárhelycsomag?

Ezt takarja az óriás kifejezés

 

A marketingben gyakran használnak hangzatos kifejezéseket, amik csalogatóak, de nem feltétlenül fejezik ki azt, hogy mit is jelentenek. Az óriás webtárhelycsomag azonban pont azt jelenti, amire elsőre gondol az ember a hallatán. Egy hatalmas méretű tárhelyről van szó, amit azoknak érdemes megvásárolnia, akik nagy méretű képeket használnak a weboldalukon, vagy a teljes céges levelezésüket szeretnék tárolni.

 

Az AB Plusznál elérhető óriás webtárhelyek esetén több, különféle óriás csomag közül lehet választani. Mindegyik tartalmazza a korlátlan domain elhelyezést, korlátlan számú e-mail-fiókot, ftp felhasználót és adatbázist. E cégtől akár ingyen is rendelhetsz .hu-s domaint, ha legalább 40 GB SSD tárhelyes csomagot választasz. Természetesen arra is van lehetőséged, hogy a máshol már regisztrált domaint átvidd, ennek átregisztrálása ingyenes, csakúgy, mint a fenntartása. Ez egészen addig van így, amíg fizeted a tárhely éves díját.

 

Mikor érdemes szolgáltatót váltani?

 

Túl azon, ha kevesled a tárhely méretét, akad még néhány indok, amiért érdemes szolgáltatót váltanod. Az egyik ilyen, ha van ugyan saját domainneved, weboldalad, ám a szolgáltatódat nehézkesen tudod elérni, netán akadozva férsz hozzá egyes szolgáltatásokhoz. Ezek a dolgok általában nem szoktak maguktól megoldódni, ezzel kár volna hitegetned magadat.

 

Érdemes inkább egy megbízható szolgáltatót választani, amelyik vállalni is tudja mindazt, amit megígér. Ebből a szempontból az AB Plusz remek választás. Az azonban már a te felelősséged, hogy a megfelelő csomagot válaszd ki, hiszen a te igényeidet te ismered a legjobban.

 

A tárhely megrendelése nem bonyolult

 

Óriás tárhelyet rendelni pont olyan egyszerű, mint óriás pizzát rendelni a neten. A fenti weboldalon azt követően, hogy kiválasztottad a számodra szimpatikus tárhelycsomagot, a Megrendelem gombra kell kattintani. Itt el kell döntened, hogy új domainnevet regisztrálsz, átregisztrálod a régit, vagy a meglévőt használod a továbbiakban is.

 

A megrendelés véglegesítéséhez szükség lesz az adataidra, mint a keresztneved, a vezetékneved és az e-mail-címed. Ezenfelül a számlázáshoz megadhatsz opcionálisan cégnevet is, továbbá a címet is kérni fogják. Továbbá szükséges még a személyi igazolvány száma, az EU-s adószám is a jelenlegi jogszabályok szerint. Létrehozhatsz egy fiókot egy jelszó megadásával, így a továbbiakban könnyebben fogod tudni intézni ügyeidet.

További híreink
Hatvan éve nem büntetik a melegséget Magyarországon
Hatvan éve, 1962. július 1-jén lépett hatályba az a rendelet, amely megszűntette a felnőtt férfiak egymás közötti, beleegyezésen alapuló kapcsolatának büntetését.
2022-07-03 11:26:50, Hírek, Színes Bővebben
Böjte Csaba reagált a gyerekeket szexuálisan is bántalmazó nevelő ügyére
A Böjte Csaba nevével fémjelzett alapítvány két Hargita megyei otthonában bántalmazta szexuálisan és fizikailag a gyerekeket egy nevelő az ügyészség szerint. A tíz éven á...
2022-07-03 11:26:44, Hírek, Színes Bővebben
Lemondott a Pornhub pornóoldalt működtető cég vezérigazgatója és egy vezetője
Lemondott a Pornhub mögött álló Mindgeek cég két magas beosztású vezetője – számolt be a The Verge nyomán a Telex. Mindketten egy, a pornóoldallal kapcsolatos riport megj...
2022-06-28 15:40:07, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kilencvenéves korában meghalt Berkes Péter író - tájékoztatta a család szerda este az MTI-t.
Bővebben >>