XIV. KERÜLETI HÍRHATÁR - Bemutatjuk az időközi választás jelöltjeit (2.)

XIV. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2021.01.28.
 Csütörtök
Ma Károly, napja van.
Holnap Adél napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2017. 03. 28. 17:10     


Bemutatjuk az időközi választás jelöltjeit (2.)
Ma az LMP és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltjét mutatjuk be.

Az LMP jelöltje Csordás Balázs Gyula


 

Mi a céljuk, mit szeretne Ön, mint a 3-as zuglói körzet képviselője elérni?

 

Mi az LMP-ben abban hiszünk, hogy minden választásnak, így a zuglói időközi önkormányzati választásnak is az itt élő emberek problémáiról és az azokra adott megoldásokról kell szólnia. Sajnos Zuglóban ennek nyomát se látni, a kerületi politika alapvetően a botrányokról szól. Én azért indultam, hogy ezen változtassak, és újra az emberek valódi problémáira irányítsam a figyelmet.


 

Mivel kampányolnak? Mi a szlogenjük?

 

Olyan dolgokról szól a kampányunk, melyek megoldása valódi segítséget jelentene az itt élő embereknek. Többek között azért küzdünk, hogy a zuglói lakosok jobb egészségügyi ellátást kapjanak, hogy jobb legyen a kerületi közlekedés és infrastruktúra, és hogy megvédjük a kerületi zöldfelületeket. Szerintünk ez lenne a kerületvezetés dolga is, de az önmagáért való politikai csatározásaik között erről szinte már teljesen megfeledkeztek. Pont ezért a szlogenünk is úgy szól, hogy „Botránymentes, tiszta Zuglót!”

 

Mik a tapasztalatai, nyilván járt az emberek között, amikor a támogató aláírásokat összegyűjtötték, milyen problémákat jelölnek meg az emberek?

 

Két aláírásgyűjtést is indítottunk a közelmúltban, mindkettőt azért, mert amikor kitelepültünk, kopogtattunk, vagy csak az utcán az emberekkel beszélgettünk, akkor rendre ezek az ügyek kerültek elő. Egyrészt szeretnénk elérni, hogy a zuglói ügyeleti háziorvosi kapacitást duplázzák meg, mert az jelenleg az ott dolgozók áldozatos munkája ellenére sem elég a kerületi lakosok biztonságos és folyamatos ellátáshoz. Másrészt azért küzdünk, hogy azon a két trolin, amivel a Bosnyák téri piac megközelíthető, szombaton szüntessék meg a kötelező első ajtós felszállást. Hatalmas tömeg használja ilyenkor ezeket a járatokat ugyanis, és számtalan, elsősorban idős ember számára szinte leküzdhetetlen akadályt jelent ilyenkor a le és felszállás. Kiemelt probléma még a körzetben a parkolási helyzet és a köztisztaság, a közterületek állapota.


 

Mit üzen a választóknak?

 

Azt kérem a választóktól, hogy ha elegük van az önmagukkal és az országos politikából Zuglóba importált vitákkal foglalkozó kerületi politikusokból, a most éppen a parkolótender kapcsán tapasztalható rendszeres mutyiból, akkor szavazzanak rám és az LMP-re: én ígérem, hogy ahogyan a kampányban, úgy képviselőként is csak az itt élő emberek valós, mindennapi problémáival és azok megoldásával fogok foglalkozni.

 

Először indít jelöltet a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, Tóth Imrét


 

A Kétfarkú Kutyapárt még soha nem szerepelt a választásokon, most miért döntöttek úgy, hogy elindulnak? A menekültellenes népszavazási kampányban jött meg a kedvük?

 

Igen, ez az első megmérettetése a pártnak, és azért most döntöttek az indulás mellett, mert személyemben megtalálták azt a modern, a fiatalokat is megérintő, kellemes politikust, akivel azonosulni tudnak. Hogy mi jött meg nekik a menekültellenes kampány alatt, azt nem tudom, mert egyrészt nem vagyok tagja a pártnak, másrészt akkor még nem voltam politikus, mivel központi fűtés- és csőhálózat szerelőként tevékenykedtem.


 

Mi a céljuk, mit szeretne Ön, Tóth Imre, mint a 3-as zuglói körzet képviselője elérni?

 

A Kutyapárt célja elsősorban az, hogy megválasszanak, amire nyilván megvan minden esélyünk, hisz az emberek nem szeretik a politikusokat, én pedig megígérem, hogy egyáltalán nem megyek Zuglóba, így nem okozok kárt. Én személyesen azt szeretném, ha az emberek olvasnának a sorok között, látnák, hogy a céljaink nagyon hasonlóak, ez esetben mi is politikus mentesíteni szeretnénk Zugló 3-as körzetét.  

 

Mivel kampányolnak? Mi a szlogenjük?

 

A legfontosabb, hogy a 146 kilómmal nem fogom terhelni Zuglót, mert ha ezzel a súllyal ráállok, sose fog felemelkedni, ami teljesen ellentétes acéljainkkal. Viszont nem volna igazságos ezért pénzt felvenni, így megígérem, hogy megválasztásom esetén a fizetésem jelentős részét szétosztanám a rászoruló zuglóiak közt. Erre egyébként buzdítanám a többi zuglói képviselőt is, hisz ők is arra vállalkoztak, hogy segítik Zugló népét, és mi mással lehetne jobban segíteni, mint pénzzel. Szlogenünk több is van: „Képviselőt, őszintét, szavazzuk meg Tóth Imrét!”,  „Ha érti a viccet, húzza ránk az X-et!” „Tóth Imre is jóllakik és Zugló is megmarad”.

 

Mik a tapasztalatai, nyilván járt az emberek között, amikor a támogató aláírásokat összegyűjtötték, milyen problémákat jelölnek meg az emberek?

 

Dehogy jártam! Én megfogadtam, hogy nem megyek oda és ehhez próbálom tartani is magam. A problémákat viszont láttuk, mivel a stábom bejárta Zuglót, és már el is kezdték megoldani ezeket. Pl. láttuk, hogy sok a szemét a környéken, de tényleg rengeteg, így felmerült bennünk, hogy direkt rakták ki. Ezért úgy döntöttünk, hogy szeretnénk felújítani a szemetet. Láttunk kidobott kanapét, az kapna új huzatot, illetve a gyűrött pet palackokat és sörös dobozokat is kicserélnénk újakra.

 

Mit üzen a választóknak?

 

Ne felejtsék el, hogy egy közülük való, keményen dolgozó kisembert szavaznak meg személyemben, aki, ha kell:

-       bevezeti a szennyvizet Zuglóba,

-       Saját csillagképet keres Zuglónak

-       Kicseréli a régi eldobott szemeteket, szép új hulladékra

-       Saját földikutya rezervátumot ad át

És még ezernyi hasznos  tevékenység Zuglóért!

 

 

A zuglói 3-as körzetben azért kell időközi választást tartani, mert máig ismeretlen körülmények között egy éve eltűnt Sápi Attila, az ellenzéki Összefogás megválasztott képviselője. Miután Sápi Attila 2016 január 21. óta nem jelent meg egyetlen testületi ülésen sem, így 2017 január 26-án megszűnt a mandátuma. A választási törvény szerint, ugyanis ha egy képviselő egy éven keresztül nem jár testületi ülésekre, akkor elveszíti mandátumát.

 

Itt megnézheti, kell-e, lehet-e Önnek is szavaznia április 23.-án, a zuglói 3-as körzetben.

 

 


További hírek

  Ezeket a termékeket hívták vissza az elmúlt napokban
2021. 01. 26. 17:03 hirhatar.hu
  Új üzemeltetője lesz a Gundel étteremnek
2021. 01. 26. 17:03 hirhatar.hu
  Tehetségek kibontakozását segítő programok a Károlin
2021. 01. 26. 17:02 hirhatar.hu
  Az orosz tesztek alapján kapta meg a hazai engedélyt a Szputnyik V
2021. 01. 25. 18:19 hirhatar.hu
  Szanyi Tibor pártja önállóan indul a 2022-es választáson
2021. 01. 25. 18:19 hirhatar.hu
  Ujhelyi: Egy minisztérium sem vállalta a felelősséget az oltási tervért
2021. 01. 23. 19:45 hirhatar.hu
  Este nyolc után is kimehetnek majd az utcára, akiket már beoltottak
2021. 01. 22. 18:21 hirhatar.hu
  Cseh Katalin - ne járjon uniós támogatás Tiborcz Istvánnak
2021. 01. 22. 18:21 hirhatar.hu
  Orbán Viktor: A kormány várhatóan meghosszabbítja majd a rendkívüli jogrendet
2021. 01. 22. 18:21 hirhatar.hu
  Szikorának is elment az esze vénségére: „A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni"
2021. 01. 21. 20:00 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport