XIV. KERÜLETI HÍRHATÁR - HÍRHATÁR LAPSZEMLE

XIV. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2019.12.14.
 Szombat
Ma Szilárda napja van.
Holnap Valér napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2011. 07. 04. 08:22     


HÍRHATÁR LAPSZEMLE
Véget ért a magyar EU-s elnökség, amit a kormány sikerként értékelt, az ellenzék és külföld egy része pedig kudarcként. A szakszervezetek nem tudtak megegyezni a minimális szolgáltatás módjáról, így forgalom lassítással üzentek a kormánynak, hogy számos tervükkel nem értenek maradéktalanul egyet. Mától megszűnt az 55 évesek 20 százalékos vasúti kedvezménye, ezzel ösztönzik őket, hogy autó helyett válasszák a tömegközlekedést. Július elsejével egyébként számos változás köszönt be. A Hírhatár szerencsére hétről hétre növeli szerkesztőségei számát. Tőlük válogattunk erre a szeles, borús hétvégére.

Véget ért a magyar EU-s elnökség, amit a kormány sikerként értékelt, az ellenzék és külföld egy része  pedig kudarcként. A szakszervezetek nem tudtak megegyezni a minimális szolgáltatás módjáról, így forgalom lassítással üzentek a kormánynak, hogy számos tervükkel nem értenek maradéktalanul egyet. Mától megszűnt az 55 évesek 20%-os vasúti kedvezménye, ezzel ösztönzik őket, hogy autó helyett válasszák a tömegközlekedést!? Július elsejével egyébként számos változás köszönt be. A Hírhatár szerencsére hétről hétre növeli szerkesztőségei számát. Tőlük válogattunk erre a szeles, borús hétvégére.

 

 

A chips és a kóla, a jégkrémek, a levesporok,  az energiaitalok, a csoki,  a lekvár és  a legtöbb édesség, adóköteles lesz. Nem hamburgeradó lesz, hanem népegészségügyi termékdíj, ami kizárólag a túlzott cukor-, só- és koffeintartalmú ételek megadóztatását célozza.

BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL ITT OLVASHAT!

 

 

Néhány napja aztán ismét az érdeklődés középpontjába került Kolontár, ezúttal némi öröm is jutott a sokat szenvedett helybélieknek. Birtokba vehették ugyanis vadonatúj otthonaikat, mely számukra az újrakezdés lehetőségét jelenti, a kivéreztetett, ezer bajjal küzdő országnak pedig az összefogás erejébe vetett hitét adhatja vissza.

BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL ITT OLVASHAT!

 

A Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ) visszautasítja a Fidesz-frakció vádaskodását: a szerdai forgalomlassító demonstráció szervezőinek politikai megbélyegzését. Nos, nem ez az első eset, hogy a Fidesznek sikerült vérig sérteni a rendőröket.

BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL ITT OLVASHAT!

 

Eljárást kezdeményezett a Belügyminisztérium Őrbottyán Nagyközség Önkormányzatával szemben. A településnek vissza kell fizetnie a csatornázáshoz kapott állami támogatás, illetve a BMSK-val szerződött összeg egy részét, továbbá jövőbeni pályázatok elbírálásánál hátrasorolják őket.

BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL ITT OLVASHAT!


Már több mint egy hónapja született az a döntés, miszerint a BONI Arany János Egységes Iskola a következő tanévben üres termekkel és zsivaj nélkül kell, hogy álljon parlagon. Erről készült írásunkat ITT olvashatják. Azonban az iskola Szülői Szervezete valamint a Völgységi Szülői Egyesület a Gyermekekért nem nyugszik bele a döntésbe és a nagyszabású tüntetések után, egy nyilatkozat kibocsátásával próbálja megmenteni az iskolát.

BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL ITT OLVASHAT!

 

A sportrepülőteret üzemeltető klubok levelet kaptak Dióssi Csaba polgármestertől, melyben felhívja a figyelmüket arra, hogy a repülőteret használók nem rendelkeznek a légiközlekedéssel összefüggő tevékenység végzésére vonatkozó engedéllyel.

BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL ITT OLVASHAT!

 

A 2011-es esztendő lesz az első olyan év a Gödöllő Város Díszpolgára kitüntető cím 1996-os újraalapítása óta eltelt másfél évtizedben, hogy senkit nem tisztelnek meg ezzel a titulussal településünkön. A miértre többen is keresik a választ, hiszen nem arról van szó, hogy nem volt jelölt.  Sőt, több is akadt, akik közül választani lehetett volna.

BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL ITT OLVASHAT!

 

Nagyobb szerephez jut az egészségturizmus Harkányban, másfél milliárdból újul meg a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház. A Harkányi Gyógyvíz - Egészséget adó és megőrző őselem nevet viselő program a pikkelysömörös betegek gyógyvízzel történő hatékony, balneológiai kezelését teszi lehetővé. A két ütemben történő beruházás keretében megújuló Gyógyfürdőkórház évente kétezer pánciensnek nyújt majd enyhülést.

BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL ITT OLVASHAT!További hírek

  Mégis módosították a törvényt a 22 éves, diploma nélküli, ám leendő államtitkár-helyettes Rácz Zsófia örömére
2019. 12. 10. 13:10 hirhatar.hu
  Kövér elvtárs, látja ezt a képet...?
2019. 12. 09. 19:03 hirhatar.hu
  Hosszú idő után megszólalt Lévai Anikó és közölte: kincse van, akinek földje van
2019. 12. 07. 16:03 hirhatar.hu
  Százmilliós üdülője van Kocsis Máté feleségének – a politikus vagyonnyilatkozatában nem szerepel
2019. 12. 06. 19:19 hirhatar.hu
  Letartóztatták a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei politikusát
2019. 12. 05. 14:56 hirhatar.hu
  Újra arat a fagyhalál – November végéig 22-en hűltek ki
2019. 12. 05. 14:56 hirhatar.hu
  Hosszú Katinka nem az edzőjét, hanem az élettársát vitte hivatalos meghívóval az EB-re
2019. 12. 02. 12:08 hirhatar.hu
  Három nap kellett: Kósa ma bocsánatot kért a hétvégi fidelitasos zsidózásáért
2019. 12. 02. 12:08 hirhatar.hu
  Fidelitas tisztújítás - kész a leltár
2019. 12. 01. 13:05 hirhatar.hu
  Felfelé bukik Tarlós dekoratív politikájú ex-alpolgármesternője
2019. 11. 30. 18:10 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport