. Ma Ervin napja van.
Honnan rendeljünk fényképes telefontokot?
2019-07-17 16:36:55
Honnan rendeljünk fényképes telefontokot?

Honnan rendeljünk fényképes telefontokot?

Valószínűleg nem mondunk újdonságot azzal, hogy a lakosság nagy része rendelkezik néhány okoseszközzel, ami igenis megérdemli azt, hogy megvédjük az esetleges külső hatásoktól. Gondolunk itt a leesésre, törésre, vízbe esésre és sok más károsító dologra.

 

A többség nem engedheti meg magának, hogy egy esetleges kijelző törés esetén újat vegyen, ezért gondoskodjunk a védelemről.

 

A telefontokok színes világa

 

Ezeknek a gondolatoknak a mezsgyéjén születtek meg a különböző telefontokok ötletei, bár nekünk elsősorban ezeknek a fényképes variációja az érdekes. Ebben az esetben mi, saját magunknak tervezhetjük meg azt a tokot, amire vágyunk, olyan képpel, amit szeretnénk. A pitbullcase.hu oldalon minden fontos információt megtalálunk, amire a tervezéshez szükségünk van. Szerencsére a választék több, mint elégséges, de még így is előfordulhat az, hogy nem találjuk meg a keresett darabot. Ilyenkor célszerű felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és ha lehetőségük van rá, megpróbálják megszerezni a kiválasztott tokot. Ez természetesen előfordulhat, hogy némi időt vesz igénybe, de mint tudjuk, ami jó, arra igazán megéri várni.

 

Amennyiben megtaláltuk a számunkra tökéletes flipes bőrtokot, merev hátlapot vagy szilikon tokot, akkor nincs is más dolgunk, mint megtervezni a kiválasztott darabot.

 

A megfelelő felbontás kiemelten lényeges szempont

 

Első lépésként válasszunk egy képet, ami tetszik. Ötlet híján nagyon hasznos támpont lehet a galéria, ahol kategorizálva találjuk meg a weboldal által preferált képeket. Ha saját képpel dolgozunk, akkor fontos, hogy lehetőleg HD (1280x720), HD Ready (1366x768) vagy FULL HD (1920x1080) felbontású legyen.

 

A képet lehetőség szerint próbáljuk meg úgy pozicionálni, hogy igazán lényeges rész ne kerüljön túlságosan a szélére, sem pedig a kamera nyílásához. Ez azért fontos, mert a széle levágásra kerülhet, míg a kameránál egyáltalán nincs nyomtatható felület.

 

Feldobhatjuk extrákkal is!

 

A képen bármikor elhelyezhetünk matricákat, illetve szövegeket is. Feliratok esetében érdemes betartani, hogy lehetőleg a kép tónusától eltérő színt használjunk, hogy az mindenki számára látható legyen. Ugyanígy a szűrőkkel is óvatosan kell bánni, mivel azok mind ronthatnak a kép minőségén. Nagyon fontos lépés, hogy mindenképp húzzuk ki teljesen a képet ahhoz, hogy az tökéletesen fedje a tokot, különben a keletkező rész üresen marad.

 

Nem egy bonyolult dolog egyedi fényképes tokot tervezni, csak az a fontos, hogy tartsuk be az ajánlásokat, úgy pedig nem érhet csalódás.

 

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>