. Ma Salamon napja van.
Maximális kényelem a cipők terén
2021-09-17 22:51:50
Maximális kényelem a cipők terén

Maximális kényelem a cipők terén

Ha kényelmes és tartós, de egyben divatos cipőt keresünk, akkor érdemes rápillantani a BORGO Skechers Arch Fit cipő széria darabjaira. 

 

Az igényekre szabott kollekció minden egyes fajtája remekül illeszkedik a ruhatárba, így a viseletük nem okoz majd fejtörést. De vajon mik közül válogathatunk? Cikkünkben részletesebben bemutatjuk ezeket a Skechers gyártmányokat!

 

A Skechers sikere

 

A márkát valószínűleg már senkinek sem kell bemutatni, hiszen az elmúlt évtizedekben egyre többen ismerik meg a nevét. Nem véletlen, hiszen az 1992 óta működő vállalat mára az egyik legsikeresebb sportcipőkkel foglalkozó gyártó. A sikerének titka, hogy szinte azonnal megtalálták azt a piacot, ahol a legjobb pozíciót tudják elfoglalni. A Skechers egy olyan réspiacot keresett, ahol nemcsak hétköznapi viseletre, hanem sportoláshoz is találhatunk egyedi cipőket. 

 

A kínálatukban manapság már nagyjából 3000 modell szerepel, mind férfi, mind női, mind pedig gyermek kategórián belül. Hatalmas az eltérés a méret, a forma és a színek területén, így biztosan mindenki megtalálja majd a számára tökéletes lábbelit.

 

Mit tudnak a Skechers Arch Fit széria modelljei?

 

A márka ezen kiegészítői különleges kialakítást és prémium anyaghasználatot kapott, ennek köszönhetően pedig talán a legjobb megoldások jelenleg ezen a piacon. 

 

Ezek a modellek elsőre nagyon különlegesen hatnak, amik esetében már ránézéskor megállapítható, hogy rendkívül komfortosak. Nagy előnyük, hogy a gyártás során ortopéd szakorvosok segítségét is igénybe vették, így a kollekció a stílusossága mellett egészséges viseletet biztosít. Kiemelkedő figyelmet szenteltek továbbá a megfelelő alátámasztásnak és a párnázottságnak egyaránt. 

 

A Skechers Arch Fit sneakerek tehát tökéletesen alkalmazkodnak a láb formájához, amit kivehető talpbetéttel egészítettek ki. A talp középső és belső része képes elnyelni a nagyobb becsapódásokat, így tehermentesítve a térdet és a lábat. Tökéletes megoldás a hétköznapokra, munkába, vásárláshoz, sportoláshoz, de még túrázáshoz is. 

 

Hogyan óvhatjuk meg az elhasználódástól?

 

Bár az Arch Fit széria cipői masszívak és tartósak, csak megfelelő karbantartással tehetőek igazán hosszú életűvé. Érdemes tehát rendszeresen tisztítani mind a külső, mind a belső részt. Az előbbihez tökéletes megoldás a mosószeres víz, egy kefe a portalanításhoz. A belső felületet pedig speciális sprayvel lehet igazán tartósan ápolni. 

 

Amennyiben azonban valaki ezzel sem szeretne időt tölteni, akkor a legtöbb sportcipőhöz hasonlóan ezt is moshatjuk gépben. Érdemes azonban mindezek előtt ellenőrizni az adatokat, hogy mindez az adott modell esetében is lehetséges-e. Anyagtól függően ugyanis a tisztítási módok eltérhetnek egymástól.

További híreink
Hogyan tartható tisztán és szépen a sneaker?
Sok ember számára okoz nehézséget a sneakerek tisztán és szépen tartása. Pedig a számos tisztító- és ápolószernek hála, manapság már bárki könnyedén karban tudja tartani ...
2021-10-23 07:34:40, Hírek, Színes Bővebben
Bauer Tamás: Tiszták...?
Lelkesen ünnepeltek az Anker-közben vasárnap este. Márki-Zay Péter, egész családja és Karácsony Gergely mellett ott voltak szövetségeseik a Momentumtól, a Párbeszédből, a...
2021-10-21 19:35:14, Hírek, Színes Bővebben
Színre lépett Bajnai Gordon is: 20 ezer embert toboroz
Garanciára van szükség, hogy a 2022-es választásokon a szavazatok leadása és összesítése törvényes lesz. Ehhez az ország mind a tízezer szavazókörében szükség van kettő-k...
2021-10-21 19:35:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A nosztalgia-járatok a 2-es villamos vonalán közlekednek az alábbi menetrend szerint október végéig.
Bővebben >>