. Ma Ervin napja van.
Tessék választani
2012-12-03 05:36:14
Tessék választani

Tessék választani

Kimondottan vagy kimondatlanul FIDESZ szavazó ismerőseink közül egyre többtől halljuk, csendesen vagy hangosabban, hogy hát nem erre számítottunk…

 

Ha valaki a FIDESZ-KDNP-re szavazott akár azért mert ez a vallása akár azért, hogy az MSZP-t megbüntesse, persze megérdemli, amit most kap. Nem, nem azért a végzetes kis x-ért amit a szavazólapra tett, hanem azért, mert az előjelekből nem volt képes kiolvasni, miféle világ várható, ha az a majomcsorda hatalomra kerül.

 

A szüntelen hisztizés a parlamentben, a „békés” tüntetők, a szüntelen gáncsoskodás… Már akkor látható volt, hogy a FIDESZ nem képes ellenzékként viselkedni. Neki csak ellenségei vannak… A primitív butaság jelei ott voltak a napnál világosabban, de a magyarok egy jelentős része nem vette észre, vagy nem törődött vele.

 

Miért lényeges ez? Miért oly fontos, hogy a jelen jeleiből végre olvasson mindenki és ne kövesse el ugyanazt a hibát, aminek eredményeként egy kisstílű kókler lett az ország vezetője és egy igent nyomogató majomcsorda a parlament meghatározó többsége.

Ha megnézzük az elmúlt két év történetét, a gazdaság, az oktatás, a demokrácia, az egész társadalom tönkretétele egyetlen célt szolgált: minden áron maradjon meg a Kedves Vezető hatalma. Ebből a szempontból hihetetlenül sikeres volt ez a két év!

 

A világ minden diktátorának folyik a nyála és reggel este imádkozik a számára éppen elfogadható istenséghez, hogy olyan népe legyen, mint a magyar. Egyrészt bőven akadtak csicskások, akik mindenféle szinten hűen végrehajtják a Kedves Vezető és szűkebb köreinek parancsait. Ezek kulcsfigurák, hiszen nélkülük a rendszer nem működhetne. Aztán ott vannak a parlamenti mamelukok. Gerinctelen, buta emberek, akik mindenre igent nyomnak… az összefüggésekről fogalmuk sincs, elhiszik, hogy a világ ellenség és az igen gomb mára már átszellemült az atomrakéták indítógombjává… adjunk a magyarutáló világnak még egy pofont, nyomjuk az igent…

 

Aztán amikor a fagyi visszanyal, amikor a pofon az ő arcukon csattan, néznek buta pofával és várják, hogy valaki magyarázza meg… és jön Gabika meg a többiek, és megmagyarázzák.

 

Itt jön aztán a diktátorok által irigyelt másik része a népnek. Akik hallgatnak és tűrnek. Elrabolják tőlük a nyugdíjra összerakott pénzüket, lebontják körülöttük az őket védő és szolgáló demokráciát, éhező emberek millióit hagyják az út szélén, a híradások folynak a hazugságoktól… és a nép hallgat. Vagyis alig, alig szólal meg. Minden diktátor álma…

 

Itt érkeztünk el a mondandó igazán fontos részéhez. Ha egymás mellé állítjuk a Kedves Vezető és majomcsordájának viselkedését, amíg ellenzékben voltak és mindazt az öncélú rombolást, amit azóta végeztek, hogy hatalmon vannak, talán, talán már nem kell külön elmagyarázni, hogyan fognak viselkedni, ha hatalmukat veszélyben látják.

 

Ma már teljesen egyértelmű, hogy a 2014-es választásokat igy, vagy úgy, de el akarják csalni. A sok mézes mázos hazugság a regisztráció szükségességéről olyasmi, amit egy párt csak olyan országban merhet elsütni mint Magyarország. Mindenhol máshol azonnal belebukna… Mert miért kell regisztrálni? Egyértelmű… ha valami sikere attól függ, az emberek tömegei tesznek-e valamit érte, az eleve halálra van ítélve. A FIDESZ-KDNP hívek jól szervezettek, a külföldi magyarok szavazatait megvették, így ezek mennek regisztrálni, szavazni… És a többiek? Nos erre egyszerű a válasz és az egyúttal híven mutatja micsoda hazugságokkal etetik az embereket. Teccik még emlékezni a nyugdíjpénztárak lenyúlására? Kinek kellett ott nyilatkoznia (azaz regisztrálnia?). Aki NEM akarta odaadni a rablóbandának az összegyűjtött pénzét. A Kedves Vezető jól tudta, hogy az emberek nehezen mozdulnak meg és lesznek rengetegen, akik nem fognak elmenni nyilatkozni és így átkerülnek az állami rendszerbe (azaz a rablóbanda megszerzi a pénzüket) pedig igazából nem is ezt akarták volna.

 

A választási regisztrációt is lehetett volna így megcsinálni… az menjen regisztrálni, aki NEM akar szavazni. Persze ebben az esetben az eredmény nem a majomcsordának kedvezett volna és így persze, hogy fordítva csinálták… az emberek mozdulatlanságra való hajlama megint a majomcsordának kedvez majd.

 

A választási regisztráció csak egy azok közül az intézkedések közül, amiket hoztak szép sorban és melyek mind abba az irányba mutatnak, hogy a Kedves Vezető eltávolíthatatlan legyen. A magyarok pedig szép csendben lenyelték az egészet…

 

A kormány már dolgozik azon is, hogy a választásokat bonyolító céget is megvegye… ha ez sikerül, és miért ne sikerülne, manipulálni az eredményeket igazán gyerekjáték lesz. Ismerve az előzményeket, egy kis csalás, a cél érdekében, igazán belefér. A magyarok meg, ismerve az előzményeket, úgyis lenyelik majd…

 

Mi a FIDESZ-KDNP „sikerének” a titka?

Mitől van az, hogy végtelenül korlátolt, buta, csak a múltba kapaszkodó emberek sikeresen képesek egy országot tönkretenni? Európa közepén, 2012-ben…

 

Az ilyen „siker” csak és egyféleképpen lehetséges. A nép segítségével!

Tessék szembenézni végre azzal a nagyon kellemetlen ténnyel, hogy a jelenlegi hatalom soha nem juthatott volna el idáig, ha a magyarok normálisabb része nem nézi passzívan a rombolást, ha nem félti jobban egyéni boldogulását mint az ország sorsát, ha az egyes emberek bízhattak volna abban, hogy ha kimennek az utcára mérhetetlen sérelmüket a világba kiállatni, nem találjak magukat egyedül, mert a többiek mégis inkább csak a karosszékből átkozzák a Kedves Vezetőt…

 

A FIDESZ-KDNP (bár szeretnék magukat annak feltüntetni) nem mindenható… A történelem fintora, hogy egyáltalán hatalomra kerülhettek, de az, hogy még mindég ott vannak, csakis a magyar nép hibája. Minden civilizált országban már réges régen eltávolították volna a hatalomból az ilyen őrülteket. Nem vérontással, hanem a nép nyers erejével. Ahogyan azt megtették máshol, máskor is.

Olyan jellemző az is, hogy miközben a hatalom a választási rendszer totális megerőszakolásán dolgozik és közben a csatornából egyre nyiltabban előmászó csótányokat simogatja (bármit is mond Rogán ma délután), a nép még mindég azon vitatkozik, ki kivel áll vagy nem áll össze majd 2014-ben. Nem tetszenek észrevenni, hogy a tiszta, demokratikus választások valószínűsége 2014-ben egyre messzebbre kerül? A rombolás pedig folytatódik, ha a passzivitás marad.

 

A FIDESZ-KDNP „sikerének” titka a nép. Mint ahogy a politika szemétdombjára hányásuk titka is a nép kezében van.

Tessék választani…

 

Zerkowitz István

További híreink
Liberalizmus – de?!
Olvasom az azonos neműek házasságáról szóló posztokat és kommenteket, és elborzadok. Megérdemeljük Orbán Viktort, és azt a rendszert, amelyet ő kiépített és fenntart.
2015-06-28 10:16:57, Hírek, Vélemény Bővebben
Marosvásárhely 1990-2015: kinek a győzelme, kinek a kockázata?
Márványi Péter jegyzete.
2015-03-23 13:03:26, Hírek, Vélemény Bővebben
Párhuzamos ünnepek, párhuzamos gondolatok Marosvásárhelyen
Márványi Péter jegyzete.
2015-03-17 07:30:12, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>