XIV. KERÜLETI HÍRHATÁR - Így valósulhat meg az automata spot kereskedés!

XIV. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2023.09.28.
 Csütörtök
Ma Vencel napja van.
Holnap Mihály napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2022. 04. 22. 11:08     


Így valósulhat meg az automata spot kereskedés!
Ha automata kereskedést szeretnénk folytatni a kriptovaluta tőzsdéken, elengedhetetlen, hogy kereskedő robotokat hívjunk segítségül. A spot kereskedésen alapuló automatizmusok könnyedén profitábilissá tehetik a tranzakcióinkat.

Van elég időnk a kereskedéshez?

 

Ha még nem döntöttük el, hogy miként szeretnénk lebonyolítani a piaci adásvételeinket, meg kell vizsgálnunk, hogy milyen szabad erőforrásokkal rendelkezünk. A régimódi részvénypiacokkal szemben a kriptovaluta esetén szó szerint megállás nélkül dolgoznak a brókerek. Ezt egy ember nagyon nehézkesen tudná csak lekövetni. Pláne segítség nélkül. 

 

A valutákkal való kereskedelem során így nagyon hosszú időszakokban nem lenne rálátásunk a tőzsdei folyamatokra. Ezekben az időablakokban rengeteg pénzt veszíthetünk, illetve jelentős mértékű haszontól eshetünk el. Itt kerülhetnek szóba az automata kereskedő robotok, hiszen ezek a programok éjszaka sem alszanak. A fent bemutatott hátrányokat hatékonyan képesek kivédeni.

 

Ismerjük meg a működésüket!

 

Ha beprogramozzuk a Tradensea kereskedő spot botját, az úgy hajthat végre eladásokat vagy vásárlásokat, mintha csak mi ülnénk a számítógép mögött, és mi magunk vezényelnénk le a saját kezünkkel ezeket a tranzakciókat. 

 

Hogyan lehetséges ez? Mi is előre felállított szabályok szerint kereskedünk, ezt a szisztémát beprogramozhatjuk a kereskedő szoftverbe, így minket másolva fog működni. Az így vezérelt adásvételek száma szerencsére korlátlan. Ráadásul rendkívül gyorsan képesek reagálni ezek az eszközök. 

 

Nem kell mindent kockára tennünk!

 

A kereskedési szabályrendszerünk kiépítése közben arra is vigyáznunk kell, nehogy túl nagy arányú veszteség érjen bennünket. Ennek érdekében meghatározhatjuk, hogy a befektetésre szánt pénzünk hány százalékát használja a spot bot a működése közben. Ezt a beépített limit funkciók használatával tudjuk elérni. 

 

Ha ez nem lenne elég, még úgynevezett GAP-eket is be tudunk állítani. Ezekkel azt tudjuk meghatározni, hogy milyen árfolyamablakban szeretnénk passzívak maradni a kereskedéseinket illetően. Ilyenkor nem adunk ki konkrét tranzakciós utasításokat. A limitek csak abban fognak segíteni nekünk, hogy ne menjenek végbe tranzakciók a beállított árfolyamszintek mellett.

 

Mit tudunk még beállítani a spot botoknál?

 

Mindenképpen érdemes megemlítenünk még a trailing up, illetve a trailing down beállítási lehetőségeket. Ezen funkciók segítségével könnyedén lekövethetjük a kisebb és nagyobb tőzsdei mozgásokat. Ezen adatok elemzésében is segítenek majd, hiszen szükségtelenné válik a manuálisan elvégzett információrögzítés. Ha élni szeretnénk eme előnyökkel, nincs más dolgunk, mint bekapcsolni ezeket a lehetőségeket.

 

Ha csak befektetni szeretnénk a pénzünket, de távol áll tőlünk az aktív kereskedés, akkor is hasznot húzhatunk a spot botokból. Ilyenkor csak vételi pontokat kell megadnunk, és az eladást már magunk végezhetjük a Hodl stratégia szerint. Így tényleg kijelenthető, hogy ezek a kereskedő szoftverek bárkinek ajánlhatóak.


További hírek

  Többdiplomás nőknek keres takarítói munkát Demszky Gábor
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Állítólag nettó 385 ezer a magyar átlagkereset
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Orbán Ráhel egyetemi ismerősei is jól jártak
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Lázár János kinyírta Budapest jövőjét
2023. 09. 11. 09:40 hirhatar.hu
  Pintér nyomozókat toboroz kiemelt fizetésért
2023. 09. 11. 09:40 hirhatar.hu
  Tiborcz István letarolta a Svábhegyet új elitklubja körül
2023. 09. 11. 09:40 hirhatar.hu
  Az igazgató sem tudja, miként kerültek az Orbán-idézetek az iskola falára
2023. 09. 03. 10:33 hirhatar.hu
  „Ezek orkok” – Mészáros Lőrincről is nyilatkozott Pesty László
2023. 09. 03. 10:33 hirhatar.hu
  A Hitlerrel lepaktáló Horthyt dicsőíti Lázár
2023. 09. 03. 10:33 hirhatar.hu
  Végelszámolás vár Rákay Philip vállalkozására
2023. 08. 24. 17:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport