XIV. KERÜLETI HÍRHATÁR - Párhuzamok

XIV. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2024.07.24.
 Szerda
Ma Kinga, Kincső napja van.
Holnap Kristóf, Jakab napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 03. 27. 13:59     


Párhuzamok
A Kedves Vezető és ostoba eunuchjai manapság egyre többet berzenkednek annak láttán, hogy a világnak kezd elege lenni belőlük.

A Kedves Vezető és ostoba eunuchjai manapság egyre többet berzenkednek annak láttán, hogy a világnak kezd elege lenni belőlük.

 

Amikor aztán ennek a világ erőteljesen hangot is ad, még jobban begurulnak és a nagy nemzeti érzésbe burkolódzva próbálják az embereket a világ ellen uszítani. Ahogy az lenni szokott, nem is kevés sikerrel... Láttunk már ilyet a történelemben, sőt, manapság is elég körülnézni mondjuk Irán és Észak-Korea irányába, hogy az ember megértse, a világ értelmesebb része miért nem kér az ostobaság magyar változatából.

 

Mindezt az a tegnapi hír jutatta eszembe, miszerint Észak-Korea megfenyegette az Egyesült Államokat, hogy precíziós fegyverivel megtámadja Guam és Hawai'i szigeteit, sőt, magát Amerikát is.

 

Észak-Koreában már hosszú idő óta agyament pártfőtitkárok sora uralkodik, a nép éhezik, sikertelenek mindenben és ezt túlfűtött nemzeti érzelmekkel leplezik, miközben ellenségnek kiáltanak ki mindent és mindenkit, akire irigyek és féltékenyek. Ott van rögtön a szomszédban a dél-koreai sikertörténet (ez igazi, nem orbán fele hazugság), ami persze nagy szálka az ottani Kedves Vezető szemében.

 

Észak-Koreának van atomfegyvere és hordozó rakétája is, amivel célba tudja azokat juttatni. Talán lehet reménykedni abban, hogy nincs olyan agyament vezető, aki atomfegyvert vetne be az Egyesült Államok területe ellen... de ha megnézzük az orbáni majomcsorda mit művel Magyarországon, már ebben sem lehetünk biztosak.

 

Egy sarokba szorított patkány mindenre képes.

 

Mindenesetre a párhuzam Észak-Korea és az orbáni Magyarország között több mint megdöbbentő.

 

Persze az ottani Kedves Vezető előbbre jár pár évvel a bezárkózó, öntelt ostobaság útján és a nép agymosása is közel száz százalékos, de hát több idejük volt rá... viszont a magyar változat sokkal hatékonyabban működik és három év alatt szinte már behozta a lemaradást.

 

Túlzás? Nem hinném. Vegyük sorba a dolgokat.

 

A Kedves Vezető retorikája, melyben azt hiteti el az emberekkel, hogy az ő háta korbácsütésektől véres, hogy az egész világ ellenség, hogy ő, csak ő védi meg a népet szinte azonos a koreai változattal.

 

A demokratikus intézmények, a fékek és ellensúlyok rendszere ismeretlen Észak-Koreában. Most, hogy Magyarországon is megszűnt a demokrácia és az alkotmány egyetlen párt akciótervévé degradálódott, csak egy két év kérdése és senki nem fog emlékezni arra, hogy mit is jelent a szó: demokrácia.

 

A média túlnyomó többsége a Kedves Vezető szája íze szerint tálalja a világ és a haza híreit, mit sem törődve azzal, hogy mi igaz és mi nem. Többnyire semmi nem igaz... A nép pedig, mivel többnyire nem beszél idegen nyelvet, benyeli amit elé tesznek. Víz helyett homokot, ellenség képpel és mesés profitról szóló maszlaggal együtt. Lényeg, hogy erősnek érezze magát és legyen valaki mögé odaállni... Korea...

A gyerekek elbutítása nem lehetséges felgyorsított ütemben, sajnos még az igazi árja magyarok sem fejlődnek gyorsabban mint a többiek és ezért várni kell... várni, amíg az első évfolyamok végeznek az új nemzeti butítóterv alapján szerkesztett iskolákban, de aztán itt lesz a kánaán. Ők már a hazafias és erkölcsi oktatás keretében tanulnak meg gyűlölni, irigykedni és bezárkózni, az új butítóterv mutatja meg nekik, hogy nem szabad gondolkodni, mert arra ott van a Kedves Vezető és eunuchjai, a zemberek csak dolgozzanak a munka alapú új társadalomban és a lényeg, hogy ne felejtsék el a Kedves Vezetőt éltetni, amikor csak alkalom van rá... Korea...

 

Mint Koreában, Magyarországon is változik a történelem. Amit jobb lenne bánni, dicsőséggé válik, ami ma már felesleges ugrabugrálás, kormányszintű prioritás.

 

A gazdaság romokban, emberek éheznek... de mindez büszkeség tárgya. Ellenállunk a gonosz világnak... Jöhet a birkamenet

 

Talán az egyetlen lényeges különbség, hogy míg Észak-Koreában nincsen igazi ellenzék, Magyarországon ma még van. Észak-Koreában az ottani Kedves Vezető tett róla, hogy ne legyen ellenzék, Magyarországon egyenlőre úgy tűnik, ezt elintézi az ellenzék maga...

 

Persze Észak-Korea az atomfegyverével világpolitikai probléma, ahogy Irán is az. A magyarországi ostobaság "csak" európai... DE ott viszont nagyon nagy probléma.

 

Európa nem azért dolgozott évtizedeken át, hogy örökre elhárítsa egy újabb háború rémét, nem azért építette az Uniót és tette szabaddá népeit, hogy egy jöttment, hataloméhes focista belerúgjon az egészbe, lepaktáljon a létező legocsmányabb neonáci és rasszista söpredékkel, hogy ossza az eszet arról, mire jó és mire nem jó a demokrácia, hogy Észak-Koreát csináljon Európa szívében.

 

Korábban, mikor itt ott felütötte a fejét az orbánihoz hasonló ostobaság, az érintett népek maguk tettek azért, hogy azok a majomcsordák ne vigyék semmire. Mert Európa népei elég intelligensek voltak ahhoz, hogy tudják, mekkora ajándék a demokrácia és mekkora ajándék a közösen épített európai ház.

 

Mikor Magyarországot beengedték ebbe a házba, a feltételezés az volt, hogy a magyarok is elég intelligensek ahhoz, hogy a házat építeni akarják majd és nem lebontani. Ma már látható, hogy ez a feltételezés nem volt teljesen megalapozott. Akkor még elképzelhetetlennek látszott, hogy a magyarok egy része Észak-Koreát csinál az országból, a többi pedig hagyja.

 

Magyarországnak nincsen atomfegyvere de minden más, ami Észak-Koreát borzalmassá teszi, már működik, vagy legalábbis a helyén van, hogy amikor csak kell, beinduljon.

Ez az, amit a világ nem fog hagyni. Hiába ágál a Kedves Vezető és a sok eunuch körülötte, az Európai Unióban nem szokás az asztalra köpni. Ha valaki mégis megteszi, kivezetik a teremből.

 

A baj csak az, a magyaroknak legalább is, hogy utána elmarad a vacsora is.

 

Zerkowitz István

 

 


További hírek

  A Hír TV-ből kirúgták, polgárőr lett Pálffy István
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Harmadával kevesebb orvosi ügyelet lesz Budapesten
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Tovább hízik Orbán apjának földbirtoka
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Medián: a Fidesz népszerűsége zuhanóban, a Tisza Párté növekvőben
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Pénzért erőszakolt erdei túrák
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Sziget – FutureGrounds: Gondolj a jövőre!
2024. 07. 18. 12:48 hirhatar.hu
  Az egyetemisták közel fele fontolgatja a külföldi letelepedést
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Dr. Magyar György az elszámoltatások jogi buktatóiról
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Utolsó értékes ingatlanát is kénytelen volt eladni az MSZP
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport